VENOVIN®
Кошница

Общи условия

УСЛОВИЯ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ


Тази уебстраница (наречена „САЙТ") се управлява от „ВЕНОВИН - БГ" ЕООД (наречена и „venovin.bg"), със седалище и адрес на управление и адрес за кореспонденция в България, гр. Благоевград, ул. Света Гора 1, регистрирана в Търговския регистър при Агенция по вписванията с ЕИК 205538108.


Моля прочетете внимателно общите условия по-долу, преди да използвате САЙТА. При използването на този САЙТ Вие се съгласявате безусловно с тези правила и условия.


Общите условия могат да бъдат променени по всяко време чрез актуализиране на настоящия САЙТ. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти.


Влизайки в САЙТА, потребителите се съгласяват да спазват представените общи условия, както и приложимите закони.


„ВЕНОВИН - БГ" ЕООД, като създател и собственик на сайта venovin.bg, Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този САЙТ да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел, без изричното съгласие и разрешение от „ВЕНОВИН - БГ" ЕООД. Материалите на този САЙТ са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.


НАЧИНИ НА ПОКУПКА


Поръчките могат да се направят онлайн от venovin.bg или по телефона на номер: 0886 93 90 99.


1. Онлайн поръчки - при този вариант трябва да се регистрирате като „Потребител". Регистрираният потребител има лична сметка (акаунт), чрез която може да следи своите поръчки, оставени коментари, желани продукти и др.
2. Пазаруване по телефона - при този вариант можете да направите директно своята поръчка на телефон 0886 93 90 99, където наш служител ще приеме Вашата поръчка.


Продуктите и услугите, показани в САЙТА, представляват оферта на venovin.bg.


Вашата ПОРЪЧКА ще се приема от venovin.bg като предложение за договор.


Чрез осъществяване на поръчка в САЙТА Вие потвърждавате, че сте съгласни с формата на комуникация (телефон или e-mail), чрез който venovin.bg осъществява изпълнението на поръчките в САЙТА.


Договорът влиза в сила при направена поръчка и потвърждение от страна на Venovin.bg.


Настоящите правила и условия за продажба са на основата на сключения договор.


НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ


Плащането се извършва чрез един от следните начини:


Плащене чрез наложен платеж
Плащане чрез банков превод

ПРЕДМЕТ НА ПОРЪЧКА


Предмет на поръчката представлява продуктът/продуктите, за които клиентът е изразил желание да закупи чрез създаване на поръчка в сайта, потвърдена от Venovin.bg. Продуктът/продуктите притежават характеристиките, описани от ВЕНОВИН - БГ ЕООД в САЙТА.

 

Използваме бисквитки за да получите най-доброто представяне на информацията на този уебсайт. Ако продължите да го използвате ще приемем, че сте съгласни с това.