VENOVIN®
Кошница

Натурален продукт VENOVIN®

Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
Натурален продукт VENOVIN®
  29.99лв.

  Опции

  VENOVIN® Еликсирът на дълголетието!

  VENOVIN® е хранителна добавка със 100% натурален произход за превенция при заболявания, причинени от слабо кръвообращение и произтичащите от това усложнения.

  Той е предназначен да поддържа кръвоносната система и кръвообращението. VENOVIN® съдържа смес от лечебни билки с червено вино БЕЗ НИКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ НА АЛКОХОЛ (0% АЛКОХОЛ)!  Само в червеното вино има повече от 600 съставки, които се комбинират със смес от лечебни билки за повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Има антитромбогенни и противовъзпалителни свойства (предотвратява образуването на тромби и възпаления).

   

  VENOVIN® е богат на полифенолни съставки, които действат вазопротективно (повишават еластичността на стените на кръвоносните съдове), антиоксидантно, противовъзпалително, антитромбогенно и потенциално противораково. В допълнение към червеното вино при производството на натуралния продукт VENOVIN®  са използвани корен и листа от коприва,  невен, медуница, маточина, камшиче, бял равнец и мащерка.

  Хиляди хора на балканите и в Европа вече се убедиха, че VENOVIN® постига изключителни резултати, няма противопоказания и поради своята естествена сила и многостранност принадлежи към групата на най-добрите еликсири за запазване на жизнеността и здравето.

  VENOVIN® ще Ви поддържа пълноценни и активни във Вашето ежедневие. Бъдете енергични и в „златната” си възраст с VENOVIN®. 

  По време на употребата нa VENOVIN®   усещането за обективно подобряване на състоянието на организма се усеща между 20-я до 30-я ден, като това е минималния период при които продукта започва да действа и постига резултати. За постигане на максимални резултати е препоръчително да се направи един пълен курс на лечение с VENOVIN®  с продължителност минимум от 2  месеца без прекъсване.

   

  При първоначална употреба препоръчителната дневна доза VENOVIN®  е 200мл. като тя трябва да бъде разделена на 2 приема по 100мл. сутрин и вечер.  При по-тежки форми на заболявания приема може да се увеличи до 300мл. дневно чак след 30-я ден при редовен прием на VENOVIN® , като дневната доза пак трябва да бъде разделна на 2 приема сутрин и вечер по 150мл.

   

  Начин на употреба: VENOVIN®  се приема два пъти дневно на празен стомах сутрин и вечер преди лягане или 30 мин. преди хранене.

   

  ПРИЕМАНЕ НА VENOVIN® С ДРУГИ ЛЕКАРСТВА: VENOVIN®  може да се използва паралелно с други лекарства като това няма да намали ефекта им, а точно обратното само ще подпомогне за тяхната по-голяма ефективност, тъй като организма се пречиства с употребата на VENOVIN® .

  Алкохолът и съдържанието му в капки и тинктури, тютюн и мазни храни не се препоръчват паралелно с консумирането на VENOVIN® .

   

  СРОК НА ГОДНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ:


  Съхранявайте вече отворената бутилка VENOVIN®  в хладилник или на хладно място без пряка слънчева светлина.

   

  ВНИМАНИЕ:


  VENOVIN® не се препоръчва за употреба при деца под 18 години, бременни или кърмещи жени. Venovin е 100% натурален продукт, който не съдържа никакви химикали и токсини, които биха могли да навредят човешкия организъм.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
  Лош Добър

  VENOVIN® е хранителна добавка със 100% натурален произход за превенция при:

    Високо кръвно

    Холестерол

    Диабет и регулиране на кръвна захар

   Разширени вени

    Детоксикация на организма

   Сърцебиене

    Аритмия

    Атеросклероза

    Изтръпване на крайници

    Гангрена

    Наднормено тегло и отслабване


    Периферна и диабетна невропатия

   Тромбофлебит

    Мускулни крампи

    Лошо кръвообращание

    Хронична умора и отпадналост

    Спазми

    Отворени рани

    Сърдечно-съдови заболявания

    Лоша памет и концентрация

    Заболявания на кръвта

  Споделени преживявания

  Използваме бисквитки за да получите най-доброто представяне на информацията на този уебсайт. Ако продължите да го използвате ще приемем, че сте съгласни с това.