VENOVIN®
Кошница

Нашата история с VENOVIN®


Нашето здраве и здравето на семейството ни е най-голямото богатство ,което трябва да се стремим да запазим. Забавянето на лечение или пренебрегването на сигналите, които ни изпраща нашето тяло, довеждат до последици,които могат да бъдат трудно обратими. 


Такъв беше и нашият случай. От дълго време баща ми страдаше от високо кръвно, работата му е свързана с тежък физически труд, вследствие на което от тази комбинация, получи уголемяване на сърдечния мускул, увредена нервна периферна система. Започнаха да му се подуват краката, в областта около глезените се появи черна паяжина от кръвоносни съдове. Сънят стана мираж, заради честите крампи. Единият крак започна да губи чувствителност. Подложи се на дълги лечения,от които резултатите бяха временни.

От близки приятели разбрах за Веновин и реших, че след като е пробвал толкова много лекарства и други алтернативни методи за лечение или поне облекчение, ще се съгласи да пробва и Веновин. След кратки преговори, стигнахме до мнението,че след като е на билкова основа, ако не ни помогне, то няма и да ни навреди. Започна много стриктно да го приема, сутрин и вечер по100мл. В края на първия курс започна да усеща подобрение, отокът в краката намаляваше, кръвното започна да  се нормализира, изтръпванията значително намаляха. Продължихме с втори курс, в края на който, баща ми констатира, че не си е  бил виждал глезена от години, т.е. отока напълно изчезна.

Щастието да видиш един от най-близките си хора да върви уверено към здравето е незаменимо.

Благодарение на Веновин, мечтите стават реалност.

Благодаря ,Веновин! 

VENOVIN® е хранителна добавка със 100% натурален произход за превенция при:

  Високо кръвно

  Холестерол

  Диабет и регулиране на кръвна захар

 Разширени вени

  Детоксикация на организма

 Сърцебиене

  Аритмия

  Атеросклероза

  Изтръпване на крайници

  Гангрена

  Наднормено тегло и отслабване


  Периферна и диабетна невропатия

 Тромбофлебит

  Мускулни крампи

  Лошо кръвообращание

  Хронична умора и отпадналост

  Спазми

  Отворени рани

  Сърдечно-съдови заболявания

  Лоша памет и концентрация

  Заболявания на кръвта

Използваме бисквитки за да получите най-доброто представяне на информацията на този уебсайт. Ако продължите да го използвате ще приемем, че сте съгласни с това.