VENOVIN®
Кошница

Какво е VENOVIN®

VENOVIN®

Еликсирът на дълголетието!


VENOVIN® е хранителна добавка със 100% натурален произход за превенция при заболявания, причинени от слабо кръвообращение и произтичащите от това усложнения.

 

Той е предназначен да поддържа кръвоносната система и кръвообращението. VENOVIN® съдържа смес от лечебни билки с червено вино БЕЗ НИКАКВО СЪДЪРЖАНИЕ НА АЛКОХОЛ (0% АЛКОХОЛ)!  Само в червеното вино има повече от 600 съставки, които се комбинират със смес от лечебни билки за повишаване еластичността на кръвоносните съдове. Има антитромбогенни и противовъзпалителни свойства (предотвратява образуването на тромби и възпаления).

 

VENOVIN® е богат на полифенолни съставки, които действат вазопротективно (повишават еластичността на стените на кръвоносните съдове), антиоксидантно, противовъзпалително, антитромбогенно и потенциално противораково. В допълнение към червеното вино при производството на натуралния продукт VENOVIN®  са използвани корен и листа от коприва,  невен, медуница, маточина, камшиче, бял равнец и мащерка.

 

Можем да кажем, че натуралният продукт VENOVIN®  е еликсир за дълголетие. Той предотвратява образуването на злокачествени клетки, възстановява кръвта, регулира кръвната захар, повишава имунитета и възвръща младостта. Червеното вино се счита за напитка, храна и лекарство, поради големия брой хранителни вещества, които са ценни за човешкия организъм. Научните изследвания сочат, че включените в препарата растителни виове са щателно химически и клинично тествани и съдържат етерични масла, феноли, танини, флавоноиди, катехини, фитостероли, витамини и други химични съединения. VENOVIN®  няма противопоказания и поради своята сила и многостранност принадлежи към групата на най-добрите еликсири за запазване на жизнеността и здравето.Превенция при:

Високо кръвно

► Холестерол

Разширени вени

Сърцебиене

Аритмия

► Детоксикация на организма

► Изтръпване на крайници

► Диабетна невропатия

► Периферна невропатия

► Мускулни крампи 

► Облекчава астмата

► Лошо кръвообращение

► Диабет и регулиране на кръвна захар

► Наднормено тегло и отслабване

► Сърдечно-съдови заболявания

► Предотвратява рак на дебелото черво 

► Атеросклероза

► Гангрена

► Спазми

► Тромбофлебит

► Отворени рани

►  Хронична умора и отпадналост  

► Изтръпване на крайници

► Лоша памет и концентрация

► Заболявания на кръвта

► Намалява риска от депресия 

► Превенция на рак на гърдата

► Предотвратява грипа и бронхита

► Намалява вероятността от деменция

► Облекчаване на ефектите от сърдечен удар

► Предпазва от ретинопатия (слепота)

► Повишава нивото на омега 3 мастни киселини


Начин на употреба и етапи на действие:

По време на употребата нa VENOVIN®  усещането за обективно подобряване на състоянието на организма се усеща между 20-я до 30-я ден. Това е минималният период, в който VENOVIN® започва да действа и постига резултати. За постигане на максимални резултати е препоръчително да се направи един пълен курс на лечение с VENOVIN®  с продължителност минимум 2 месеца без прекъсване.

 

При първоначална употреба препоръчителната дневна доза VENOVIN®  е 200мл. като тя трябва да бъде разделена на 2 приема по 100мл. сутрин и вечер.  При по-тежки форми на заболявания приема може да се увеличи до 300мл. дневно чак след 30-я ден при редовен прием на VENOVIN® , като дневната доза пак трябва да бъде разделна на 2 приема сутрин и вечер по 150мл.

 

Начин на употреба и етапи на действие:

По време на употребата нa VENOVIN®  усещането за обективно подобряване на състоянието на организма се усеща между 20-я до 30-я ден. Това е минималният период, в който VENOVIN® започва да действа и постига резултати. За постигане на максимални резултати е препоръчително да се направи един пълен курс на лечение с VENOVIN®  с продължителност минимум 2 месеца без прекъсване.

 

При първоначална употреба препоръчителната дневна доза VENOVIN®  е 200мл. като тя трябва да бъде разделена на 2 приема по 100мл. сутрин и вечер.  При по-тежки форми на заболявания приема може да се увеличи до 300мл. дневно чак след 30-я ден при редовен прием на VENOVIN® , като дневната доза пак трябва да бъде разделна на 2 приема сутрин и вечер по 150мл.

 

Начин на употреба: VENOVIN®  се приема два пъти дневно на празен стомах сутрин и вечер преди лягане или 30 мин. преди хранене.

 

ПРИЕМАНЕ НА VENOVIN® С ДРУГИ ЛЕКАРСТВА: VENOVIN®  може да се използва паралелно с други лекарства като това няма да намали ефекта им, а точно обратното само ще подпомогне за тяхната по-голяма ефективност, тъй като организма се пречиства с употребата на VENOVIN® .

Алкохолът и съдържанието му в капки и тинктури, тютюн и мазни храни не се препоръчват паралелно с консумирането на VENOVIN® .

 

СРОК НА ГОДНОСТ И СЪХРАНЕНИЕ:


Съхранявайте вече отворената бутилка VENOVIN®  в хладилник или на хладно място без пряка слънчева светлина.

 

ВНИМАНИЕ:


VENOVIN® не се препоръчва за употреба при деца под 18 години, бременни или кърмещи жени. Venovin е 100% натурален продукт, който не съдържа никакви химикали и токсини, които биха могли да навредят човешкия организъм.

Нашата история с VENOVIN®

Нашето здраве и здравето на семейството ни е най-голямото богатство ,което трябва да се стремим да запазим. Забавянето на лечение или пренебрегването на сигналите, които ни изпраща нашето тяло, довеждат до последици,които могат да бъдат трудно обратими.Такъв беше и нашият случай. От дълго време баща ми страдаше от високо кръвно, работата му е свързана с тежък физически труд, вследствие на което от тази комбинация, получи уголемяване на сърдечния мускул, увредена нервна периферна система. Започнаха да му се подуват краката, в областта около глезените се появи черна паяжина от кръвоносни съдове. Сънят стана мираж, заради честите крампи. Единият крак започна да губи чувствителност. Подложи се на дълги лечения,от които резултатите бяха временни.От близки приятели разбрах за Веновин и реших, че след като е пробвал толкова много лекарства и други алтернативни методи за лечение или поне облекчение, ще се съгласи да пробва и Веновин. След кратки преговори, стигнахме до мнението,че след като е на билкова основа, ако не ни помогне, то няма и да ни навреди. Започна много стриктно да го приема, сутрин и вечер по100мл. В края на първия курс започна да усеща подобрение, отокът в краката намаляваше, кръвното започна да  се нормализира, изтръпванията значително намаляха. Продължихме с втори курс, в края на който, баща ми констатира, че не си е  бил виждал глезена от години,т.е. отока напълно изчезна. Щастието да видиш един от най-близките си хора да върви уверено към здравето е незаменимо.

Благодарение на Веновин, мечтите стават реалност.

Благодаря, Веновин!  

Споделени преживявания

Използваме бисквитки за да получите най-доброто представяне на информацията на този уебсайт. Ако продължите да го използвате ще приемем, че сте съгласни с това.