VENOVIN®
Кошница

История на VENOVIN®

Компанията Виталис Комерс АД е основана през 1993г. и чрез дърлгогодишния си опит и практика  в сферата на здравеопазването, винаги е имала една единствена мисия -  да подобрява качеството на всички аспекти на живота чрез човешкото здраве. Виталис Комерс АД е пълноправен член на Сръбската търговска камара и Регионалната търговска камара в Ниш. Тяхна основна цел е не само да задоволи нуждите на своите клиенти, но и да подобри тяхното качество на живот.

Виталис Комерс АД работи на територията на Сърбия и други страни с най-големите групи и търговци на едро с лекарства и медицински изделия. Компанията е сертифицирана от МСП за съвършенство, преминала е успешно оценката на кредитната компания Coface, която е в основата на кредитния отчет за получаване на сертификата.

Виталис Комерс АД разполага с най-новото и най-модерно оборудване за производство и прилага стандарта HACCP при производството на натуралния продукт VENOVIN®. Съчетаването на най-добрите технологии, съвременна наука и древна лекарствена рецепта е тайната за създаването на неповторимия натурален продукт VENOVIN® - най-здравословният и лековит еликсир на пазара.

Благодарение на VENOVIN®, Виталис Комерс АД осъществява бизнеса си в други страни в региона, както в Европа, така и в Канада и Австралия. VENOVIN® е официално регистриран в страните от Европейския съюз. Виталис Комерс АД продължава бизнеса си в областта на парафармацевтиците. Компанията е лидер на пазара на Сърбия и бившата СФРЮ в производството на бебешки аспиратори VIVITAL и VIVITAL PLUS, дозатори за лекарства (седемдневни и еднодневни), резачки за таблети и др. Всички продукти се отличават с високо качество и достъпна цена за всички потребители, те са регистрирани в Агенцията за лекарствени продукти и медицински изделия на Сърбия.

Споделени преживявания

Използваме бисквитки за да получите най-доброто представяне на информацията на този уебсайт. Ако продължите да го използвате ще приемем, че сте съгласни с това.