VENOVIN®
Кошница

Блог RSS Feed

10 Nov Хроничната венозна недостатъчност - причина за рани по краката
0 80
Хроничната венозна недостатъчност на долните крайници е проблем засягащ широк кръг от хора. Проблем, който утежнява живота им. Това състояние предимно засяга  долните крайници. Причината за появата на хронична венозна недостатъчност е наличието на рефлукс или поддържането високи стойности на кръвнот..
19 Oct Трудно зарастващи рани и незарастващи рани от залежаване
0 91
Когато си млад, животът е много по-безгрижен. Отговорностите ти се броят на пръсти. Дните ти са безгрижни съпътствани от дългоочаквани ваканции. Не съществуват невъзможни неща. Дори раните ти зарастват като с магическа пръчка. Ожулените колене зарастват сякаш с магия. Не така стоят нещата с раните о..
18 Oct Начини за сваляне на кръвна захар без лекарства
0 81
Причини за повишаване на кръвната захарКръвната захар или глюкоза е от съществено значение за контрол на диабета. Повишаване на стойностите се получава, когато организмът не може да транспортира ефективно глюкозата от кръвта в клетките. Най-често това състояние се получава, когато панкреасът е с отс..
15 Oct Лек за разширени вени
0 160
Хроничната венозна болест, позната още като варикозни вени, се смята за една от болестите на новото време. Заседналият начин на живот е една от главните причини за нейната поява. Липсата на физическа активност спира нормалното движение на кръвта в тялото, като по този начин венозната система отслабв..
18 Mar Атеросклероза
venovinbg 0 787
Затруднената  циркулация на кръвта е една от основните причини за нарушаване на нормалните функции на някои органи в човешкото тяло.Атеросклерозата е най-често срещаното заболяване на артериите.Ако през тялото не се транспортира достатъчно кръв, вероятно има някакво запушване в артериите. Това възпр..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използваме бисквитки за да получите най-доброто представяне на информацията на този уебсайт. Ако продължите да го използвате ще приемем, че сте съгласни с това.